Workshop
johan tschudi

Johan Felix Tschudi

Aboveit, UX / UI Designer

Avansert prototyping i Figma: Skap realistiske prototyper med Variabler

Bli med på en innovativ workshop dedikert til å mestre avansert prototyping i Figma ved bruk av den nye og spennende funksjonen: Variabler.

Deltagerne vil først få en grundig forklaring med praktiske eksempler på hvordan og hvorfor bruk av variabler i prototyping kan gi oss bedre innsikt og mer strukturerte filer. Deretter vil alle få tilgang til en Figmafil med ferdige wireframes som utgangspunkt for de praktiske oppgavene. Første runde med oppgaver tar deltakerne gjennom et par grunnleggende bruksområder for variabler.

Videre øker vi vanskelighetsgraden ved å utforske dynamisk endring av variabelverdier basert på brukeres interaksjon med prototypen. Dette leder opp til den avsluttende delen av workshopen hvor deltakerne samarbeider i grupper for å løse en praktisk case på sin egen, kreative måte.

Om Johan Felix Tschudi

Johan er 25 år og jobber som UX / UI Designer i Aboveit, hvor han også er fagansvarlig for designsystemer. Han har en bachelor i informasjonsteknologi med spesialisering innen interaktivt design, og har jobbet med å designe og utvikle nettsider for kunder siden han var 15 år.

Til daglig bruker Johan Figma til å designe nettsider, apper, sette opp designsystemer og lage interaktive prototyper for våre kunder. Fleksible strukturer i filer som legger til rette for skalerbarhet og rask iterering er noe han er skikkelig opptatt av. Samtidig har han også et fokus på å ha det gøy når han designer og tester grensene på funksjonalitet i programmene han bruker.