Tren på å ta beslutninger i krevende situasjoner gjennom beslutningsspill

Ram Yoga fra Computas

Åse Lilly Salamonsen fra Computas

Som designer jobber du tett opp mot mange interessenter og kan ende opp i krevende, stressende – til og med ubehagelige – situasjoner der du må ta beslutninger under press.

Det første du søker er mer informasjon og vil ha mer tid, men det er ikke alltid du har det. En teknikk som Forsvaret bruker for å trene på å ta bedre beslutninger under stress er taktiske beslutningsspill.

I denne workshopen ser vi på hvordan vi kan bruke beslutningsspill til å trene på å ta beslutninger i sånne situasjoner.

Du får en innføring i intuitiv vs analytisk beslutningstagning, hva beslutningssspill er, og hvordan det kan brukes innen design. Deretter skal vi gjennomføre beslutningsspill i grupper.

Du vil kjenne litt på puls og krevende situasjoner, og trene på hvordan du kan håndtere disse situasjonene.

Framnes

Mandag

Om Ram

Ram er fagdirektør for design og brukeropplevelse i Computas, og har 25 års erfaring fra digital produkt- og tjenesteutvikling.

Han har jobbet for både små oppstartsbedrifter, store selskaper som Hafslund, Aker Solutions, Finn, og institusjoner som UDI, Politiet og Mattilsynet.

Ram er brennende opptatt av brytningspunktet mellom forretning og brukeropplevelse, og holder jevnlig foredrag om design, innovasjon, kreativitet og produktutvikling.

Om Åse Lilly

Åse Lilly Salamonsen jobber som designer i Computas. Der har hun jobbet i prosjekter for Utdanning.no, Teknisk museum og oppstartsbedriften Bikeloop.

Hun er også leder for konsulentklubben i Computas. Dette er et faglig program for nyutdannede som har som formål å bygge trygge og dyktige konsulenter.

Hun har en master i design fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, med spesialisering innen tjenestedesign.

 

Påmelding workshop Fullbooket

Workshop er inkludert i prisen, og har du billett til konferansen så har du fått en e-post for å melde deg på workshop. Denne e-posten ble sendt ut i midten av mars.

Vi vet av erfaring at de mest populære workshopene fyller seg raskt opp, så meld deg på nå om du ikke allerede har gjort det.