AI i NAV – Hvordan, hvorfor og hvorfor ikke?

Jonathan Vidmar fra Northern Beat

Man kunne brukt AI til mye i NAV sin løsning for jobbsøking og stillingsutlysning – arbeidsplassen.no – men fokuset vårt var at det skulle være nyttig og ikke bare nytt. Vi ville bruke denne kraftige teknologien til å faktisk gjøre tjenesten bedre for alle og derfor lanserte vi funksjoner i løsningen som sikret kvalitet i stillingsutlysningene, tilgode for både bedrifter og jobbsøkere.

Løsningen gikk allerede på luften sen høst 2023 og vi har lært mye siden den gang. Foredraget går gjennom hva som er implementert av AI i løsningen, hvordan, hvorfor og hvorfor ikke.

Sal 1

Tirsdag

jonathan vidmar

Om Jonathan

Jonathan Vidmar er en tjeneste- og UX-designer med en sterk lidenskap for brukersentrert design. Han er glad i utfordrende problemstillinger og jobber bredt med alt fra innledende konseptutvikling, workshops og brukertesting til endelig utvikling og ikke minst forbedring av det lanserte produkt.

Med en bakgrunn som sivilingeniør i datateknikk bidrar han til effektivt samarbeid på tvers av disipliner og trives best i midten av kryssfunksjonelle team der design, data og teknologi møtes. Spesielt bruken av AI i produktutvikling står hans hjerte nært, og Vidmar har holdt flere kurs og workshops innen temaet for designere og utviklere. De siste årene har han tilbragt hos NAV som produktdesigner for arbeidsplassen.no.

Flere lignende foredrag