Hvordan fremtids-scenarier hjalp politiet å drive bedre produktutvikling

Kjartan Michalsen fra Politiets IT-enhet

Å ha en felles idè i teamet om fremtiden, hjalp oss i Politiet når krigen kom til Ukraina og vi måtte lage en app på 8 uker. Det hjalp også når Elon Musk vandret inn hos Twitter bærende på en vask, og vi måtte lage politiloggen i en fei.

For når velgfungerende produktteam gjør at du kan deploye ny versjon på 7 minutter, er det desto viktigere at alle i teamet har en felles idé om horisont 3; Det som gjør at vi er relevant i morgen.

Du kommer til å høre hvordan det å jobbe med fremtiden kan hjelpe når du driver med produktutvikling. Du kan ta med deg hjem spørsmål du kan stille, og workshops du kan holde for å hjelpe teamet ditt se fremover – sammen.

Med på kjøpet får du noen konkrete erfaringer på hva som er viktig når du jobber med produktutvikling inhouse i offentlig sektor.

Sal 3

Tirsdag

kjartan

Om Kjartan

Fra rulleteksten på SKAM, via fartsbøter og UP, til Elon Musk og twitter, har Kjartan Michalsen jobbet som produktdesigner i mer enn 8 år, og 7 år før det som UX-designer og konseptutvikler.

Med en universitets-utdannelse i ryggsekken, jobber han fra strategi til produktdesign – men hopper over brukerhistorier i word. For når man lever for «show, don´t tell» og «fuck it, ship it», er det gøyest når det går fort.

Flere lignende foredrag