Kundereisen – Fra totalt ukjent til en helt ny vane (med litt samme strategi som dopselgerne under brua)

Marianne & Christian fra Wolt

I gamle dager – for 4-5 år siden – var det svært få som fikk mat levert hjem på døren om du ikke var så heldig å ha en lokal pizzasjappe som leverte. I dag er det mulig å få alt fra burger til buttplugg levert der du er på en halvtime.

I dette foredraget drar Marianne og Christian dere gjennom prosessen fra du er helt ukjent med hva Wolt driver med, til du har blitt en fast kunde og levering på døren av blåkledde bud er en helt naturlig del av livet ditt. Du får innsikt i hvordan de jobber med pinpoint segmentering, kontinuerlig analyse og taktikker de har lært av gutta som selger dop langs Akerselva  – samtidig som de er nærmest manisk opptatt av riktig tone-of-voice i alle touchpoints.

Alt dette får du – levert på omtrent en halvtime!

Sal 1

Tirsdag

Om Marianne & Christian

Marianne Lund er markedssjef i Wolt Norge. Hun er ekte Blåhval og Sandefjordsjente med en bachelor fra Handelshøyskolen BI. Før hun kom til Wolt hadde hun flere år bak seg innen markedsføring og PR i L’Oreal i Norge og det nordiske hovedkontoret i København. Marianne elsker å trene, fotball (United!!) og oppdage nye restauranter og barer. Men, hun spiser aldri sukker i ukedagene.

Christian Kamhaug er kommunikasjonssjef i Wolt Norge og Island.  Han er Oslogutt og opprinnelig siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, men har de siste 12 årene jobbet med PR og kommunikasjon for noen av Nordens største merkevarer som SAS, Elkjøp, GlobalConnect og Norconsult. For spesielt interesserte er Christian også kjent som den ene delen av flynerdepodcasten Flypodden som kommer ut hver uke.

Flere lignende foredrag