På linje med ledere – hvordan ledere tenker og hvordan vi kan påvirke dem

Espen Oddvik fra Kvesst

Torvald Kvamme fra Kvesst

Som designere og ux-ere sitter vi tett på en av de aller viktigste strategiske ressursene i virksomheten – brukerne og kundene våre. Allikevel kjennes i blant gapet mellom oss og de som tar beslutninger nesten uendelig stor.

Utover det å være flinke på faget vårt, hvordan kan vi bruke det vi kan og det vi gjør for å skape forandring som gjør en ordentlig forskjell? Hvordan når vi gjennom til lederne våre, til deres ledere igjen og til alle de som egentlig burde brydd seg om det vi gjør?

Vi må snakke ledernes språk. Vi må lære oss hva de er opptatt av, hvilke grunnleggende modeller de baserer tenkningen sin rundt og hvordan vi gjør oss viktige i den store sammenhengen.

Foredraget handler om hvordan vi blir mer forretningsorientert i måten vi tenker, kommuniserer og jobber på slik at vi får plass rundt voksenbordet.

Espen og Torvald kommer til å dekke temaene:

  • Møtet mellom vår metodikk og ledernes mentale modeller
  • Hvorfor det vi gjør er så verdifullt og hvordan vi skaper verdi
  • Hvordan ledere tenker og hva som skiller CEO fra de andre lederne
  • Om det å være effektiv – kostnad og tid

Sal 1

Tirsdag

Espen Oddvik

Om Espen

Espen Oddvik jobber som strateg i Kvesst.

Han har jobbet med kundeopplevelse, brukeropplevelse og design både strategisk og praktisk både som konsulent og i nøkkelroller i store virksomheter.

Torvald Kvamme

Om Torvald

Torvald jobber som strateg i Kvesst, og lang fartstid som leder – sist for rebellen Bulder Bank.

Han trivest best i grenselandet mellom teknologi og forretning, og er spesielt god på endringsledelse, digital transformasjon og kundeopplevelse.

Flere lignende foredrag