“Kan vi ikke bare jobbe?” Metodikk for utålmodige

Anna og Siri fra NoA Ignite

Møt to designere som er lei av å presse den kreative prosessen inn i tidslinjer og modeller som gir falsk følelse av forutsigbarhet. Digital utvikling er til tider kaos, og det er konstruktivt!

Derfor må vi snakke mer om HVA vi løser, enn HVORDAN vi løser det. Og bruke mer tid på å få jobben gjort, enn å tegne modeller, beskrive prosesser, og sette datoer i veikart.

Drit i prosessen, og sørg for at du har riktig verktøy til rett oppgave idet du står der og skal løse den.

Sal 3

Tirsdag

Om Anna og Siri

Designer Anna Enge og innholdsstrateg Siri Høstmælingen er forent av en felles iver etter å finne bedre måter å jobbe på. I NoA Ignite jobber de tett på kundene for å løse de riktige problemene. Helst i prosjekter der designerne styrer prosessen, selvfølgelig. De kan være litt rebelske, men hensikten er edel: Ønsket om å levere mest mulig verdi til kunder og sluttbrukere.

På fritida er de som vanlige folk: Anna er en kommersiell nerd med ekspertise på strikking, gründerliv og hagearbeid. Siri er avvendt selvhjelpsjunkie og svak for westernfilmer, kanelboller og å lese slutten av boka først. De gleder seg til å møte deg på Yggdrasil!

Flere lignende foredrag