Foredrag

Lars Hæhre

Lars Hæhre AS, Psykolog og UX-entusiast

Erling Håmsø

Okse, UX-Designer (og Gründer)

Argh! F*ck deg din j*vla app.

Hvordan følelser påvirker brukeres valg og hvor viktige følelser er i brukeropplevelse.

Vi kommer til å designe foredraget på en måte som gjør at publikum vil få vekket følelser underveis og erfare noen av dem – i stedet for å bare snakke om hva det er.

I tillegg kommer vi innom tema fra psykologien som mentalisering og toleransevinduet. Kanskje også psykodynamiske prosesser. (Og skal selvsagt gjøre dette forståelig for publikum!)

Om Lars Hæhre

Lars arbeider i selskapet med det kreative selskapsnavnet – Lars Hæhre AS. Han jobber med å gjøre team til bedre team, og ledere til bedre ledere. Siden 2017 har han også hatt en forkjærlighet for designfaget og forsøker å kombinere dette med psykologikunnskap.

Han er utdannet psykolog og er opptatt av å fortelle om hvor viktig følelser er både i produkt- og tjenesteutvikling.

Om Erling Håmsø

Erling var med å starte designbyrået Okse, er en ivrig podkast-vert (f.eks. Flisespikkeriet og Universelt utformet), skriver UX-nyhetsbrevet Raut og er engasjert i fagmiljøet. I tillegg har han vært en sentral brikke i å utvikle Master i transformasjon og nyskaping ved Universitetet i Stavanger.

Noe av det kjekkeste han vet er å finne gode løsninger på kompliserte problem, og kan ikke huske sist gang han kjedet seg!