Design og bedre helse – hvordan kan vi gjøre det litt mindre skummelt å ta blodprøver?

Kristin Birkeland fra Azets Consulting

Emilie Øijorden fra Azets Consulting

Kristin og Emilie forteller om hvordan de og et tverrfaglig team ved Haukeland Sykehus jobbet barnesentrert for å forebygge sprøyteskrekk hos barn.

Oppdraget bestod av å gjennomføre innsiktsarbeid, idégenerering, prototyping og implementering. Kristin og Emilie deler hvordan teamet arbeidet gjennom de ulike fasene, samt nedturer og oppturer i prosjektet!

Sal 2

Tirsdag

Kristin_Birkeland_KRB

Om Kristin

Kristin er en erfaren tjenestedesigner med allsidig bakgrunn innen gründerskap, brukerdrevet innovasjon og atferdsendring. Hun har en mastergrad i psykologisk vitenskap, og er spesielt interessert i å forstå menneskers adferd og interaksjon. Siden 2016 har hun arbeidet med design thinking og tjenestedesign som metode for å skape innovative produkter og tjenester som setter brukerens behov i sentrum.

Om Emilie

Emilie er en kreativ UX og UI designer med bakgrunn innen grafisk design og interaksjonsdesign, støttet av to bachelorgrader.
Hun tror på brukervennlige, inkluderende, bærekraftige og strategisk smarte løsninger som folk faktisk trenger. Emilie er glad i hele designprosessen, men trives ekstra godt i Figma med auto-layout og som moderator under brukertester. Sånn ellers er hun også glad i hunder, taco, solnedganger og en god latter

Flere lignende foredrag