Fluid responsive for (design) dummies

Renata Barros fra TropicTropic

Et foredrag skreddersydd for UI-designere som ønsker å dykke inn i verdenen av fluid responsive design. Med en tilnærming basert på personlig erfaring, vil Renata dele innsikten hun har fått fra å utvikle et omfattende designsystem fra grunnen av.

Du vil se de grunnleggende prinsippene for fluid responsive design, og hvordan det skiller seg fra det tradisjonelle adaptive responsive design.

I foredraget skal Renata dele praktiske tips og triks som hun har lært fra tidligere feil, og gi en dypere forståelse av de verktøyene og tankeganger som kan forenkle designprosessen.

Hun vil gi innsikt i de typiske fellene og utfordringene man møter i dette feltet, og hvordan man kan unngå dem.

Dette foredraget er ikke bare en teoretisk gjennomgang, men en praktisk guide. Målet med dette foredraget er å gi de nødvendige verktøyene og kunnskapen for å effektivt bygge, implementere og dokumentere fluid responsive designsystemer.

Sal 2

Mandag

renata

Om Renata

Renata Barros er leder av studioet TropicTropic, og er en erfaren grafisk designer med fokus på digital produkt- og tjenestedesign.

Hun jobber med en rekke kunder og prosjekter innen digital utvikling. Hun har spilt nøkkelroller i prosjekter for Vipps, VG, og Varner, og var sentral i utviklingen av den utdanningsfokuserte streaming-plattformen Disko.

Hun kombinerer langsiktige oppdrag med in-house team og kortere prosjektbaserte oppgaver, og anvender designmetodikk for å navigere komplekse prosjekter effektivt.

Renata verdsetter teamarbeid og anvender designmetodikk for å løse komplekse utfordringer, og har alltid fokus på teamarbeid og innovasjon.

Flere lignende foredrag